Informacja Administratora

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), Dz. U. UE. L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r., dalej RODO informuję:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.6 ust.1 lit.c RODO),
3. jeżeli korzysta Pan/Pani z odnośnika na stronie będącego adresem e-mail placówki to zgadza się Pan/Pani na przetwarzanie danych w celu udzielenia odpowiedzi,
4. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
5. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
6. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
7. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
8. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
9. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
10. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu.
zamknij

Jadłospis

Poniedziałek 21.04.2025

Śniadanie: 

Obiad: 

Podwieczorek: 

ALERGENY: MLEKO I PRODUKTY POCHODNE, ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SELER, JAJA, SOJA, GORCZYCA, ORZECHY

Wtorek  22.04.2025

Śniadanie:  kakao, bułka pszenna/ ziarnista z masłem, szynka konserwowa, pomidor, czipsy jabłkowe, herbata

Obiad:  zupa z soczewicy, makaron z musem truskawkowym i jogurtem naturalnym, kompot

Podwieczorek:  chrupki kukurydziane, banan, herbata

ALERGENY: MLEKO I PRODUKTY POCHODNE, ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SELER,JAJA,  GORCZYCA, SOJA, ORZECHY

Środa 23.04.2025   

Śniadanie:  płatki jęczmienne na mleku, bułka pszenna/ grahamka z masłem, twarożek na słodko, herbata

Obiad:  jarzynowa, rigatoni, ogórek kiszony, kompot

Podwieczorek:  kisiel porzeczkowy, bułka maślana  

ALERGENY:MLEKO I PRODUKTY POCHODNE, ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SELER,JAJA, GORCZYCA, SOJA, ORZECHY

Czwartek  24.04.2025 

Śniadanie:  kawa inka, bułka pszenna/ owsiana z masłem, pasta z szynki, ogórek, orzechy, herbata

Obiad:  pomidorowa z ryżem, ziemniaki z koprem, kotlet drobiowy, surówka z białej kapusty, woda z cytryną

Podwieczorek:  bułka angielka z masłem, wędlina, papryka, winogrono, melisa

ALERGENY: MLEKO I PRODUKTY POCHODNE, ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SELER,JAJA,  GORCZYCA, SOJA, ORZECHY

Piątek 25.04.2025

Śniadanie: kulki czekoladowe na mleku, bułka pszenna z masłem, serek homogenizowany, herbata

Obiad:  fasolowa, leniwe, marchewka z jabłkiem, kompot

Podwieczorek:  baton, soczek, pomarańcza

ALERGENY: MLEKO I PRODUKTY POCHODNE, ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SELER, JAJA, RYBY