Jadłospis
Poniedziałek 21.04.2025
Śniadanie:
Obiad:
Podwieczorek:
ALERGENY: MLEKO I PRODUKTY POCHODNE, ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SELER, JAJA, SOJA, GORCZYCA, ORZECHY
Wtorek 22.04.2025
Śniadanie: kakao, bułka pszenna/ ziarnista z masłem, szynka konserwowa, pomidor, czipsy jabłkowe, herbata
Obiad: zupa z soczewicy, makaron z musem truskawkowym i jogurtem naturalnym, kompot
Podwieczorek: chrupki kukurydziane, banan, herbata
ALERGENY: MLEKO I PRODUKTY POCHODNE, ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SELER,JAJA, GORCZYCA, SOJA, ORZECHY
Środa 23.04.2025
Śniadanie: płatki jęczmienne na mleku, bułka pszenna/ grahamka z masłem, twarożek na słodko, herbata
Obiad: jarzynowa, rigatoni, ogórek kiszony, kompot
Podwieczorek: kisiel porzeczkowy, bułka maślana
ALERGENY:MLEKO I PRODUKTY POCHODNE, ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SELER,JAJA, GORCZYCA, SOJA, ORZECHY
Czwartek 24.04.2025
Śniadanie: kawa inka, bułka pszenna/ owsiana z masłem, pasta z szynki, ogórek, orzechy, herbata
Obiad: pomidorowa z ryżem, ziemniaki z koprem, kotlet drobiowy, surówka z białej kapusty, woda z cytryną
Podwieczorek: bułka angielka z masłem, wędlina, papryka, winogrono, melisa
ALERGENY: MLEKO I PRODUKTY POCHODNE, ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SELER,JAJA, GORCZYCA, SOJA, ORZECHY
Piątek 25.04.2025
Śniadanie: kulki czekoladowe na mleku, bułka pszenna z masłem, serek homogenizowany, herbata
Obiad: fasolowa, leniwe, marchewka z jabłkiem, kompot
Podwieczorek: baton, soczek, pomarańcza
ALERGENY: MLEKO I PRODUKTY POCHODNE, ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SELER, JAJA, RYBY